#

Katharosz

  • receptjei: 499
  • regisztrált: 2013.01.09

Katharosz adatai

Hobbik

Sütés - Főzés, Virágok, Kutya

Mióta főzök

„Nincs benne semmi rossz, csak jó lehet!” - Talán ez a szlogen, ami a konyhámban leginkább jellemez. Hogy mikor és hogyan ragadott magával a sütés–főzés szeretete, szinte észre sem vettem. Kiskoromban a szülői háznál hétköznaponként édesapám főzött, betegsége miatt ő volt otthon, édesanyám csak a hétvégi betevőt készítette el. Gyerekként ezekben a folyamatokban nem igazán vettem részt, mégis észrevétlenül sajátítottam el az alapokat, amiket aztán kezdő háziasszonyként remekül hasznosítottam. Ekkor ébredt fel a vágyam arra, hogy minél több finomabbnál-finomabb ételt készítsek el. Nagyon sok mindent tanultam a környezetemben élő emberektől, és a mai napig arra törekszem, hogy a kezem alól kikerülő fogások minél tökéletesebbek legyenek. Nagyon szeretek a konyhában alkotni, kísérletezni, új ízeket megismerni, és talán ez a szeretet hatja át az általam készített ételeket is. Ettől olyan finomak. Egy ideje saját blogot írok, hogy az általam megismert és kipróbált recepteket továbbadjam. Számomra az a legnagyobb elismerés, ha a receptjeimmel mások is sikert aratnak. Hogy mi az, ami a mai napig motivál? Az alkotás, a végeredmény, és persze hogy az elismerés - a családomtól, a barátaimtól, és az ismerőseimtől egyaránt. Több, mint 30 éve!

A hely, ahol főzök

Budapest, Magyarország

Ars poetica a konyhában

Nincs benne semmi rossz, csak jó lehet!

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...