#

Nyuszimajom

  • receptjei: 4
  • regisztrált: 2012.10.15

Nyuszimajom adatai

Mióta főzök

Lassan 20 éve főzök. Hol inkább ezt, hol inkább azt. Mikor még nem voltak gyerekek itthon inkább napi hobbi volt a főzés. Aztán nagy tapasztalatot szereztem a babaételek készítésében is. Most pedig a válogatós kisgyerekek-kiskamaszok kiszolgálását gyakorlom. Sőt egyre többet főzünk együtt nagyobbik fiammal is.

A hely, ahol főzök

Az én állandóan rumlis konyhám, ahol sosincs hely. Tanulság: egy konyha sosem lehet elég nagy. :)

Ars poetica a konyhában

Egészségeset és finomat, vagy legalább törekedjünk rá.

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...