Ne vízben főzd a krumplit: van egy sokkal finomabb alternatíva
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
Már gyerekként is vonzott a sütés és a főzés! Édesanyámtól és nagymamámtól igyekeztem sok mindent ellesni, aztán pedig magam is elkészíteni. Kb. 4 éve sütögetek és főzök. A sütemények világa pedig annyira megfogott, hogy eldöntöttem cukrász leszek! :)
Ahol csak van rá lehetőség, de leginkább otthon! :)
Imádok sütni és főzni, számomra ez jelenti a kikapcsolódást! :)
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
A brokkoliról mindenki tudja, hogy szuperegészséges zöldség, viszont azt is, hogy főzés útján sok tápanyag elvész belőle. Ez ellen tudsz tenni, ha egy egyszerű alapanyagot hozzáadsz főzés közben. Már mutatjuk is miről van szó!
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...