#

Bakonyiné

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2012.07.11

Bakonyiné adatai

Mióta főzök

Hát, 6-7 éves lehettem, mikor először főztem magamnak, tejbegrízt. Egészen addig, amíg be nem fejeztem az iskoláimat, csak alkalomszerűen főztem. De mióta dolgozom, most meg hogy már édesanya vagyok, így szinte minden nap sütök-főzök.

A hely, ahol főzök

Otthon. Nagymamámnál.

Ars poetica a konyhában

Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra.

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...