
olier [en. moderátor]
- Csatlakozott
- '15 Nov 4
- Utolsó válasz
- '17 Jun 27
- Aktív
- '18 Nov 23
- Megbízhatósági szint
- véleményvezér
És még néhány ötlet a fentiek mellé
Kétszínű keksz, ami egyedi, saját készítésű dobozban szuper ajándék
Zserbógolyó
Utolsó pillanatos panettone
Ha már nagyon szorít az idő, de még gyorsan szeretnél sütni valamit akár ajándékba, akár a vendégeknek, családnak, ezeket próbáld ki: Ajándékba az egyik kedvencem a kétszínű keksz, mindössze fél óra alatt összedobható: http://www.nosalty.hu/recept/ketszinu-keksz 10 perc alatt: Zserbógolyó http:/…
Ez nagyon jó ötlet, de nekem sajnos már sütés után azonnal nagyon kemény lett a mézeskalácsom, hiába csináltam mindent a recept szerint. Tudtok ajánlani valami jó tippet?
A héten sütöttem mézeskalácsot de sajnos nagyon kemény és száraz lett, hiába tettem dobozba, nem lett puhább. Melyik recepttel próbálkozzak, melyik a legegyszerűbb és legbiztosabb, hogy jó puha, ízletes mézeskalácsot tudjak sütni? Köszönöm!
Egy átlagos szilikonos macskaalom sajnos maximum egy-két hetet bír ki nálam. Van valami jól működő trükk, hogy ne koszolódjon be olyan hamar?
Olyan fura, hogy minden fehér színű italt tejnek hívnak, nem? Pl. Zabtej, rizstej, stb.. Miközben egyik sem tej. Miért van ez?