
inf3rno
- Csatlakozott
- '16 May 8
- Utolsó válasz
- '16 Oct 4
- Aktív
- '16 Oct 13
- Megbízhatósági szint
- új felhasználó
Levesbe nem szokás tenni, pálinka, vagy lekvár főzéshez jó. Én személy szerint csak a FoamSol-t ismerem: http://palinkafozo.superwebaruhaz.hu/item/156533 , de gondolom, ha rászánod az időt, találsz más márkákat is.
@Koszider Húslevesnél is van, aki hagyja leülepedni, és lefejti a levest a tetejéről a végén. @Baranka_Agi Lehet kapni szilikonos habzásgátlókat, ha zavar, egyébként nem sokat számít a lekvároknál sem a hab.
Bármi jó, amiben olyan anyag van, ami megköti a vizet, keményítő, pektin, zselatin, stb... Kínaiban általában kukoricakeményítőt használnak. De ha nem akarsz porozni, akkor krémlevesbe pl krumplit vagy rizsát is belefőzhetsz turmixolás előtt, azokban is van keményítő.