
Gregor
- Csatlakozott
- '16 Jan 15
- Utolsó válasz
- '20 Aug 2
- Aktív
- '20 Aug 2
- Megbízhatósági szint
- alaptag felhasználó
Kaviáros üvegtégelyt használok erre a célra. A félbevágott citrom többnyire belefér és a vágási felülettel lefelé fordítva teszem bele. A fedelével lezárva akár egy hétig is eltartható a hűtőben.
Szegeden nem szabad kihagyni az Öreg Kőrössy Halászcsárdát és a Rosewelt téren lévő ún. Sótartót.
Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
Fájdalmasan mű ez a recept. Divat mostanában ezzel operálni, de nem mindenkinél jön be ez a mesterséges, népies és régiesch szöveg. El is ment tőle a kedvem.

Szónyegboltokban kapható kb. 10 ezer ft-ért.