HIRDETÉS

Lousha

Csatlakozott
'16 Mar 29
Utolsó válasz
'16 Oct 13
Aktív
'17 Jul 25
Megbízhatósági szint
alaptag felhasználó

Igen, az oblito tartalyat kell ecettel feltolteni, ennyi. (Plusz en maximumra allitom az adagolast, hogy jo sok ecettel oblitse at az edenyeket. Az ecet olcso, belefer, hogy sok fogyjon egy mosasra, viszont hatekonyabb nagy adagban.)

Az öblítőszer általában nem segít ezen a problémán, viszont ha ecetet használunk helyette, szép csillogó marad minden, és egyben a mosogatógépet is tisztán tartja.

A már leírt önmagával sűrítés egy szuper dolog, főzelékeknél ideális például. A habarás is kiváló, én ehhez mindig teljes kiőrlésű (jobbára tönköly) lisztet használok. A kutya sem veszi észre a különbséget, de legalább került egy kis plusz rost az ételbe. Nagy kedvencem továbbá ugyanez zabbal, azaz …

En nem probaltam, mert nem hangzott ugy, mintha barmi logikus, meggyozo alapja lenne. Plusz mindent, amit szeretek, tiltott, es csupa olyat ajanlott, amit nem szeretek vagy amitol rosszul vagyok, faj a gyomrom stb. Kaloriaszamolassal es ehhez kapcsolodoan tudatosabban, egeszsegesebben evessel (akkor…

Már feltöltöttem, de a Nosalty malmai mindig lassan őrölnek. Gondolom, jövő hét magasságában majd megjelenik.

Azert ne szerenykedj :smile: En sem szamitottam eredmenyre, te meg pikk-pakk megtalaltad :smile:

Nagyon-nagyon köszi! :smile: Írtam neked.

Nehéz kérdéssel jöttem, kevés reménnyel :smile: Minimum 15, de inkább 20 éve egy receptmagazin (talán Fakanál?) címlapján volt egy vörösboros húsvéri cipó nevű recept, szép nagy, fényes, sötétbarna, élesztős cipók, ollóval kellett keresztet vágni a tetejükre. Annak idején el is készítettem 1-2-szer, rette…

En szivesen kuldenek, szemely szerint nem nyugozott le most sem, de nagyon orulok, hogy sikerult ugy elkesziteni, ahogy kell, a jelek szerint szabalyszeru es finom lett, szoval most mar van meg egy recept, amivel oromet szerezhetek itthon :smile:

[kép] Azt mondanám, hogy ez tökéletes lett :smile: Szépen meg is puhult. Én továbbra sem fogom ezt a kedvenceim közé felvenni, de az ember valószínűleg nem fog panaszkodni. Van vagy két kilónyi belőle, úgyhogy eheti a zúzáját egy darabig :smiley: Köszi a segítséget!

Na, vettem zúzát. Végső tanácskérés, biztos, ami biztos. Így fest: [kép] Megfelel ez kb. annak, ahogy egy pucolt zúzának ki kéne nézni? :smile: Megmosom, átnézem, összevágom, és lehet főzni?

Elmentettem, ha legkozelebb lesz a lengyel boltban zuza (az angolok az ilyet meg a kutya ele sem teszik oda persze :smile: ), kiprobalom. Gondolom, csirkevel is ugyanigy mukodik, csak az szokott lenni nekik.

Koszonom szepen! Nekifutok hamarosan, remeljuk a legjobbakat :smile:

Le tudna irni valaki reszletesen, hogy hogyan kell a zuzat pucolni? A csaladomban sosem volt nepszeru, ezert fogalmam sincs, mit kell vele kezdeni, a parom viszont szereti, de persze o sem tudja, hogyan kell elokesziteni. Elore is koszi.

Egyetértek, a sós palacsintáim sosem ragadnak le, a jól becukrozottak mindig. E mellett egy jó, minőségi palacsintasütő kell még, meg egy kis gyakorlat.

HIRDETÉS