
Baranka_Agi
- Csatlakozott
- '16 Mar 20
- Utolsó válasz
- '17 Oct 24
- Aktív
- '20 May 11
- Megbízhatósági szint
- alaptag felhasználó
Szia! Én is nagyon száraz bőrű vagyok. Hiába testápolóztam, semmi nem vált be, mindig volt rajtam egy fehér "száraz réteg". Ami végül a megoldást jelentette számomra: zuhanyzás előtt kend be magad valamilyen bio olajjal (én napraforgót használok, amit salátákba is), hagyd picit szívódni, majd zuhan…
Sziasztok! Az létezik, hogy amikor hozzávalók alapján receptet keresek, lakto-, ovo, stb. vegetáriánust be tudok állítani, meg mindenféle diétát, de a sima mezei vegetáriánusra nincs opció?
Sziasztok! Sok receptben (mind leveseknél, mind lekvároknál) látom, hogy lehabozzátok- de miért van erre szükség?? Én azt tapasztaltam eddig, hogy a hab egy idő után magától is eltűnik.. Van valami speciális ok?
Sziasztok! Nagyon szeretek sütit sütni, de az 1-2 dl olajat a sütikben szívesebben helyettesíteném mással (túlságosan érzem az ízét benne). Mit használjak helyette? Ha vajjal próbálom, nem lesz más a süti állaga? Köszi előre is a választ!
Szia, nagyon precíz válasz, tesztelni fogom! Köszönöm!
Linzertészta készítésekor hűtőből kivéve túl kemény még a tészta a formázához, aztán meg túl puha.. Sütés után pedig túl porhanyós, alig érek szinte hozzá, esik szét- mit csinálok rosszul? Köszi a választ előre is!