
Bakesz65
- Csatlakozott
- '16 Feb 1
- Utolsó válasz
- '16 Feb 2
- Aktív
- '16 Feb 2
- Megbízhatósági szint
- új felhasználó
Általában a sertés dagadót ajánlják a hentesek. De ha mégis marha- vagy pulyka húst választunk, daráljunk hozzá füstölt szalonnát. Rendkívül finom lesz, és zamatos a hús, és nem lesz száraz. A húshoz kilónkét, 10-15 dkg füstölt hasaalja szalonnát használjunk. Amennyiben nincs darálónk, vágjuk apró k…
Először is, alaposan meg kell mosni, (már ha saját termés) ha piacon vesszük, általában már tiszta. A felesleges részeket vágjuk le, (oldal gyökerek, zöld részek) majd vékonyan hámozzuk meg. Apró lyukú reszelőn lereszeljük. FIGYELEM!!! Mindezt lehetőség szerint tegyük a szabadban, mert rettentően c…