Brownie
Hozzávalók:
2 tábla étcsokoládés tortabevonó
10 dkg vaj
4 tojás
30 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
14 dkg liszt
A sütőt 180 fokra előmelegíted. Felolvasztod az étcsokit a vajjal/ egy fazékba kevés vizet öntesz,és egy tálba összetördeled a csokit,ráteszed a fazékra,és magától felolvad/. Tojást,Lisztet,cukrot, vaníliáscukrot,sütőport és egy kis sót összekevered,majd hozzáöntöd a felolvadt csokit. A tepsit kibéleled sütőpapírral, vagy kivajazod.Ezután beteszed a sütőbe 20 percre, mikor a teteje már megsülni látszik, beleszúrsz egy fogpiszkálót,és amennyiben még kicsit hozzátapadt, kiveheted a sütőből,kicsit vársz amíg meghűl, és langyosan fogyasztható is./ a közepe kissé folyós marad,de ezt így kell fogyasztani,kis vanília fagylalttal mellette nagyon finom/