ZSÍRZSÚR: Egy újabb epikus ételt rántottunk ki, ami nem más, mint a retró macisajt!

Itt a ZSÍRZSÚRBAN elég sok mindent kirántottunk már, kovászos uborkát és túrórudit is. Most pedig az éttermek vega sztárját, a rántott (maci)sajtot emeltük piedesztálra!

Szóval tényleg bepaníroztunk már egy-két furcsaságot ebben a rovatban, de a sajttémát még nem vettük elő. Eddig. Pedig ha vega ismerőssel megyünk egy átlag étterembe, egészen biztosan előkerül a rántott sajt, mint opció, hiszen az étlapok húsmentes szekciójában alap darab.

Recepért klikk ide

Nade hogy a ZSÍRZSÚR hagyományaihoz híven ne legyen átlagos és uncsi a dolog, nem sima mezei rántott sajtot készítettünk, hanem a jó öreg, retró, háromszög alakú macisajtot paníroztuk aranybundába.

Bár voltak fenntartásaim az első kísérlet előtt, a végeredmény mégis zseniális lett.

Fontos viszont tudnotok, hogy a titok a dupla panírban és az előre lefagyasztott sajtban rejlik!

Nézzétek meg a videót, tűzzétek napirendre receptet, és olvadjatok, mint a háromszögsajt...

Ezt a ZSÍRZSÚR agymenést láttad már?

ZSÍRZSÚR: itt a tészta nélküli BACONPIZZA, a húsimádók legjobb barátja - megsütöttük!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...