ZSÍRZSÚR: igazi vitamindús szendvics marhasonkával, káposztával és sajttal. Ez a Rubi!

Télvíz idején fontos a megfelelő vitaminpótlás, ezt a ZSÍRZSÚR epizódokban is igyekszünk szem előtt tartani, khm. Ennek szellemében szeretném most bemutatni nektek Rubit!

Pár hete Pécsett jártam, ahol bitang jó kis reggelizőbe futottam - innen jött az ötlet, hogy valami brutál jó szendót kellene készíteni a következő ZSÍRZSÚR-ban. Eredetileg egy Reuben szendvicset szerettem volna összedobni, de mivel elég nehéz az országban pastramit szerezni, Reuben helyett végül csak Rubi lett a dologból.

Receptért klikk ide

Ellenben így is került bele rengeteg sajt, savanyú káposzta, és hát pastrami helyett marhasonka. Nem kell szégyenkeznem, mert végeredményben ossian lett ez a szendó, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Lessétek meg a videót, és készítsétek el ti is otthon!

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: fordított húsos pizzát csináltunk, ahol alulra kerül a sajt, arra a hús, felülre meg a paradicsom!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...