ZSÍRZSÚR: exkluzív karácsonyi cukor- és zsírdömping - Kandírozott bacont csináltunk!

Még mindig nem tudod, mit vegyél karira, és Grincs módjára szétfeszít az ideg? Hát csinálj kandírozott bacont, aztán az undok zöld karácsonyi manó módjára fald is fel nyomban!

Jó pár évvel ezelőtt már nyélbe ütöttem ezt a kandírozottbacon-témát, ami akkor nagyot ment instán. Nyilván, mert ami hülyeség, az pereg, mint a tojásleves, cserébe viszont ez egy nagyon finom hülyeség!

Kellett bele bacon, juharszirup, cukor, toppingnak meg bármi, amit akarunk. Jelen esetben én pekándiót, pisztáciát és cayenne borsot gondoltam szóratnak - csak így szolidan, semmi flanc.Szóval ez a cucc 2 in 1, ahogy a bölcs magyar mondaná, mert ajándéknak is jó, és te is fullosan jóllakhatsz vele. Ezzel szeretnék igazán kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek, egyetek sokat, folyjon bőven a zsír, a zöldségeket pedig hagyjátok a januári fogyisalihoz!

Így néztek ki a gyönyörűségek

Ezt a ZSÍRZSÚR epizodót láttad már az ízHUSZÁR-magazinon?

ZSÍRZSÚR: Egy újabb epikus ételt rántottunk ki, ami nem más, mint a retró macisajt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...