VS: kutyaharapás "sörével" a kandalló mellett - azaz a Brewdogban és a Kandallóban jártunk!

Szeretnétek elmerülni a minőségi sörmámorban? Akkor lessétek meg velünk a Brewdogot és a Kandallót a következő VS-ben, mert mi rájuk voksolunk!

A legújabb VS epizódunkban két - hogy is mondjam, hogy ne kelljen a kézműves kifejezést használnom - EPIKUS sörözőt látogattunk meg: egy régi motorost, a Kandallót, és egy vadiúj versenyzőt, a Brewdogot.

Kandalló - Black Bagel + Kandalló burger

Szokás szerint képtelenek voltunk dönteni, mert mindkét hely zseniális a maga vonatkozásában, a legfontosabbat viszont leszögezhetjük: a sörök itt is, ott is ütöttek!

Szóval nem kell a vinnyogás, hogy jaj de drága a kézműves sör, mert ha jó bort szeretnél inni, akkor sem a kimérőset választod...miért lenne ez másképp ez a sörrel?

Brewdog - buffalo csirkeszárnyak + mini burgerek

Ja, és el ne felejtsem, legyen szó a Kandallóról vagy a Brewdogról, ha éhes vagy, az étlapot is edd végig mindenképp, mert finoman arcon üt majd a kiváló minőség.

Egy szó mint száz, mi megnéztük őket, mindkettő hely top - menjetek, és teszteljétek magatok is!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...