Újabb csomagolásmentes bolt nyílt, ahol még véletlenül sem találkozhatsz műanyaggal

A budai Fő utcában található  Ne pazarolj – zero waste shop and cafe kínálatában minden árut a saját edényeidbe, kimérve viheted haza.     

A XIII. kerületi Kresz Géza utcában található Ligeti Bolt után már a belbudaiak is vásárolhatnak egy olyan helyen, ahol nem előrecsomagolt termékeket lehet venni. A Fő utcában található Ne pazarolj – zero waste shop and cafe vásárlói vászonzsákokba, befőttesüvegekbe porciózhatják ki maguknak a különböző árukat. Ha nincsenek otthon ilyen tárolóeszközeink, náluk is beszerezhetjük ezeket, sőt ingyen elvihető befőttesüvegek is vannak a boltban.

Kimérhető szárazáru

A következő árukat szerezheted be a boltban:

  • tészták, lisztek, magok gabonák, pékáruk, hüvelyesek, édességek, műzlik

  • zöldségek, fűszerek

  • aszalványok, lekvárok, szörpök

  • olajok, ecetek, tejtermékek

  • háztartási eszközök

Vegyszerek

A kínálatban szerepelnek magyar, vegyszermentes citromok, nógrádi ínyencségek amelyek vegyszermentes alapanyagokból készültek és "csapra verhető" mosogatószer is.

Magyar citrom

A Ne pazarolj-ban nem csak elvitelre vehetünk alapanyagokat, de egy kávéra is beülhetünk ide.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Sütőtökkrémleves, ahogy még nem próbáltad

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...