Ő az a srác, akinek a kezét már biztos ismered, de mostantól mást is megmutat!

Helló-szia, Dávid vagyok, a kezemet már biztosan ismeritek a receptes videókból, szóval ideje többet mutatni! :D Ha a rizsa nem érdekel, görgess le a videóért!

A Nosalty-nál eltöltött 2 év, több száz recept és receptvideó után ideje, hogy többet mutassak a kezemnél, és kilépjek a kamera mögül, mert igen, végre elindul a Facérkonyha, egy sorozat fiúknak-lányoknak, vegáknak, húszabálóknak, egyedülállóknak és persze pároknak.

Azoknak, akiknek a mikrós popcorn is odaég, a virslit is mindig túlfőzik, de szeretnének egy fancy, mégis egyszerűen elkészíthető kaját villantani.

Igen, innen lehetek ismerős :D

Ez pedig a természetes közegem:

Még a régi Nosalty-stúdióban

Hosszas agyalás után úgy döntöttem, hogy egy 100%-osan letesztelt és bevált randikajával jövök (If you know what I mean ;) ), igen, egy igazi authentic PadThai-recept következik:

A receptért katt ide!

A legkirályabb dolog ebben a kajában, hogy mindennel tutin elő lehet készülni, hogy amikor arra kerül a sor, frissen, 5 perc alatt össze lehessen dobni.

Na jó, legyen 5-10 perc ;)

Beszéljen helyettem a videó, amiben szintén én beszélek:

Ezt láttátok már az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍRZSÚR: fordított húsos pizzát csináltunk, ahol alulra kerül a sajt, arra a hús, felülre meg a paradicsom!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...