Nem tudod, milyen egy igazán finom paleo keksz? Franziska megmutatja neked!

A Franziska meglepetéssel készült az egészséges desszertek rajongóinak és mindenkinek, aki szeretne egy picit megpihenni a karácsonyi forgatagban!

Ugye ismeritek a sütisdoboz dilemmáját? Léteznek ezek a nagy sütisdobozok, bennük többféle válogatott aprósüteménnyel. Van köztük olyan, amit szeretsz, és olyan is, amit nem annyira. A Franziska/Organic dessert box ezt az áldatlan állapotot próbálja orvosolni. Sütisdobozaikban nem csupán minden szerethető, de mindenki szabadon válogathat saját dobozába a cég kínálatából akár karácsonyra is. Ha csak egy kis ízelítőt szeretnél, akkor az ínycsiklandó kekszeket, energiagolyókat és brownie-kat akár külön, három darabos kiszerelésben is megvásárolhatod majd.

Budapest belvárosában nyílt egy pop-up bolt, azaz ideiglenes üzlet, ahol Franziska desszertjei mellett a Bazsalikomos kertteái és a Geopen Könyvkiadó gasztronómiai tematikájú és szépirodalmi kiadványai is kaphatóak lesznek.

A Franziska desszertdobozok nem csak egészséges és ínycsiklandó desszertkülönlegességeket rejtenek, hanem egy egyénileg tervezhető üzenetküldő kártyát is. Ráadásul a dobozokat 100%-ban újrahasznosítható papírból készítik. Ezeket a különleges édességeket és csodaszép csomagolásaikat eddig csak interneten keresztül szerezhetted be, de most személyesen is megveheted őket a Franziska pop-up store-ban, egy hónapon keresztül.

“Nagy öröm számomra, hogy végre személyesen is találkozhatok a vendégeimmel, akiktől kezdetektől fogva a rengeteg pozitív viszzajelzést, és biztatást kaptam. Karácsonyi desszerválogatásom elkészítéséhez is az eddig megszokott, gondosan összeválogatott, egészséges alapanyagokat használtam. Mandulaliszt, mákliszt, mandula- és kesudióvaj, sütőtökpüré, kék mák és narancsvirágvíz kerül a sütikbe” – mondta el Horváth Franciska, a Franziska Dessertbox megálmodója a pop up store megnyitóján.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Te tudod, mi az a "jus"? - Újból kimentünk az utcára, hogy faggassuk a járókelőket konyhai kifejezésekről

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...