Luxuskulacs a szeméttermelés ellen - ilyen, mikor az Evian + Louis Vuitton tervezője összefog

Ha imádod a trendi kiegészítőket, de a környezetedre sem teszel magasról, ez a design üvegkulacs számodra tökéletes választás lesz. Már ha nem kapkodják el.

Az Evian kiadta első, ultradesign-os üvegkulacsát a fenntarthatóság jegyében - és már most el is kapkodták a webshopból. A tervező Virgil Abloh divattervező és designer, mellesleg a Louis Vuitton férfi részlegének művészeti vezetője.

A választható színek

A designüveg a 2019-es New York-i Fashion Weeken debütált a SOMA-val közreműködésben. A limitált kiadású luxuskulacs bambusz kupakkal érkezik és hófehér szilikon bevonat borítja kívülről, ezen kívül szürke EVIAN felirat és "RAINBOW INSIDE" ('belső szivárvány') mottó díszíti - utóbbi világos és sötét kék, pink és halvány lila színben is választható.

Így fest a rózsaszín változat

Virgil Abloh egyébként 2018 decemberében került az EVIAN-hoz, mint a fenntarthatósági projektek kreatív tanácsadója. A cég célkitűzése, hogy 2025-re 100%-ban újrafelhasználható termékeket gyártson. A jelenleg bemutatott @somawater kulacsszériát egyedül a matchesfashion.com-on szerezhetjük be, mintegy 16 ezer forintért, és a cikk írásakor mindegyik SOLD OUT volt. Jaj, jaj, jaj.

Hiába, a sznobéria nagy úr.

Az ötletet mindenképp támogatjuk, de talán beérjük egy kevésbé drága és fancy újrafelhasználható kulaccsal is, mondjuk innen - és igen, le a PET-palackkal!

Ezt láttad már?

Az óceánban úszó műanyagszemét új életre kel a Starbucksban

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...