A Le Creuset szexi gyöngyház-pasztell színekben dobta piacra új termékeit

Annyira nőcis-szexi újdonságot hozott össze megint a Le Creuset, hogy az ember tényleg úgy érezheti: megérik a pénzüket, szó szerint. Mert hogy drágák ugyan, de eszméletlenek.

Nem egyszer írtunk már róluk, de a Le Creuset mindig kitalál valamit, Valentin-napra ezzel készültek, tavaly tavaszra pedig ezzel, most pedig eszméletlen szép gyöngyházfényű, irizáló pasztell csodákkal rukkoltak elő - teáskanna, bögre, kávéscsésze, tojástartó, ramekin, pici mártogatós tál és kávéskanna került a repertoárba.

4 szín közül választhatunk, ha megvan, melyikre voksolunk a termékek közül: van itt pasztellrózsaszín, babakék, mentazöldés halvány sárga.

Angolul is érdemes végigolvasni a színelnevezéseket:Pearlised Chiffon Pink, Elysees Yellow, Pale Cool Mint, and Pale Coastal Blue.

Nézzétek őket, és ámuldozzatok!

A bögrék így mutatnak
A teáskanna így fest rózsaszínben
A pici ramekinek
Mártogatós tálak irizáló pasztell színekben
A forró csoki sem egy utolsó látvány ezekben a csodákban

A bögréket 4-es szettben mintegy 20 ezer forintért lehet beszerezni a Le Creuset UK oldaláról, a kávéscsészéket szintén 4-esével 16 ezerért, a teáskannát és a kis tálkákat hozzávetőlegesen 11 ezer forintért.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Gyönyörű rózsaszín edényt dobott piacra Julia Child kedvenc márkája, a Le Creuset

via

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...