Ha szereted fotózni a kajádat, és szívesen bámulnád más ételfotóit is, ide gyere!

Manapság szinte minden fiatal első dolga, hogy lefotózza a kaját, amit elé raknak - te is ilyen vagy? Akkor ezt a programot és ezeket a képeket imádni fogod!

FOODPLAY / GASZTROJÁTÉK címmel indul kortárs ételfotó-kiállítás most csütörtökön a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, és egészen május 12-ig megtekinthető.

Paloma Rincon – Pablo Alfieri: After-Sex, 2016

Ha érdekel az ételfotózás, ha a kaja érkezésekor/elkészültekor te is előbb veszed elő a telefonod, mint hogy beleharapnál, itt a helyed. A kiállítást megnyitja Winkler Nóra, kurátor Flanek Péter.

Supermercat: Sponge Sandwich, 2016

"Manapság gyakran beszélünk a gasztronómia forradalmáról, amelyhez természetes módon kapcsolódik a kortárs képi megjelenítés is...ez az a terület, ahol úgy érezhetjük, hogy belőlünk is könnyen válhat mesterszakács vagy éppen ínyenc.

Studio Furious: Mortadellaszőnyeg, 2017

Az ételfotók minősége természetesen igen változatos képet mutat...az egyik végponton a tisztán funkcionális igénnyel létrehozott, étvágygerjesztő ételképeket látjuk...a másikon a mögöttes tartalmakat hordozó, autonóm műalkotásokat...

Milutinovits Panka: Görögdinnye variációk, 2018

A kiállítás elsősorban az utóbbi terület alkotásait és azok alkotóit szeretné bemutatni, széles nemzetközi kitekintéssel. Helyet kap itt néhány tisztán képzőművészeti munka is, de az alkotások zöme mégsem önálló művészeti projektek eredménye, hanem stílusteremtő fotográfiai magazinok, internetes oldalak felkérésére vagy termékreklámként készült produkció" - írják a szervezők az esemény oldalán.

Toiletpaper: Untitled, 2015

Részletek:

A kiállítás 2019. március 21-május 12-ig látogatható.

Helyszín:Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum1036 Budapest, Korona tér 1.

A kiállító művészekről bővebb infót itt találtok!

Facebook-esemény itt.

Ezt is nézd meg az oldalon!

Ez a legrózsaszínebb és giccsesebb sütisoldal, amit láttunk

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...