Folytatódik a S.Pellegrino Young Chef nemzetközi séfverseny, hazai versenyzőnek is szurkolhatunk

12 régiós elődöntővel folytatódik a S. Pellegrino Young Chef Nemzetközi verseny, melyen a Magyarországot képviselő Koppány Leventének is szurkolhatunk. 

A S.Pellegrino Young Chef nemzetközi kulináris verseny célja a gasztronómia jövőjének támogatása a konyhaművészet következő generációs tehetségeinek felfedezésével és segítésével.

Koppány Levente

A világ különböző tájairól érkező tehetséges fiatal séfek idén augusztustól decemberig mérhetik össze tudásukat a regionális elődöntők során, és biztosíthatják helyüket a 2020. május 8–9-i milánói döntőben. A közép-európai régióban 10 elődöntős száll versenybe a végső győzelemért 2019. szeptember 23-án, Hamburgban, a gasztronómia legnagyobb neveinek részvételével. Míg a versenyzők között Koppány Levente képviseli Magyarországot, addig a zsűriben Palágyi Eszter, Michelin csillagos magyar séf is értékeli majd a fiatal tehetségek munkáját.

Palágyi Eszter

A fiatal séfeknek a regionális elődöntők alkalmával első ízben nyílik lehetőségük találkozni a gasztronómia meghatározó szereplőivel. Ezek a kapcsolatok segíthetik az ifjú tehetségeket a gasztronómia csúcsához vezető karrierjük megalapozásában.

A 2019 végére lezáruló regionális elődöntők során kiderül, ki az a 12 fiatal séf, akik a világ különböző pontjairól bejutnak a S.Pellegrino 2020 Young Chef verseny 2020. május 8-9-i milánói döntőjébe. Annak érdekében, hogy a résztvevő fiatal séfek a verseny során folyamatos támogatásban részesüljenek, minden döntőst egy mentor séf segít majd az egyedi fogások tökéletesítésében és a nemzetközi döntőre történő felkészülésben.

Koppány Levente fogása

A fődíjon kívül, amelyért ezúttal 12 fiatal séf versenyez, a S.Pellegrino Young Chef további három díjat is kioszt, méltányolva a résztvevők különböző személyes hitvallásait: a mentorok döntése alapján odaítélt Acqua Panna Gasztronómiai Kapcsolatok Díjat, a Food Made Good szervezet által megszavazott S.Pellegrino Társadalmi Felelősségvállalás Díjat, és végül a Fine Dining Lovers Közönségdíjat, amelyet a Fine Dining Lovers online közössége oszt ki. A regionális megmérettetések során a fenti különdíjakat elnyerő versenyzők is Milánóba repülnek majd a 2020-as döntőre, hogy átélhessék a finálé hihetetlen élményét.

A verseny alakulását ITT követhetik nyomon az érdeklődők.

Ezeket olvastad már az Ízhuszáron?

Ezt olvastad már az Ízhuszáron?

1 igazán meglepő ok, ami miatt sok cég titkolja, hogy környezettudatos

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...