Facérkonyha: 4 összetevő, 30 perc és egy tűzoltó lávasüti - az elfelejtett évfordulókra

Ha elfelejtetted a házassági évfordulótokat vagy a barátnőd szülinapját, itt a megoldás: utolsó pillanatos tűzoltó lávasüti! Szerintem mentsd el a receptet, még jól jöhet! (x)

Néhány nappal ezelőtt késő este belefutottam egy kétezres évek elején készült Nicolas Cage filmbe, a "Segítség, apa lettem!" című vígjátékba.A jelenet, ami nagyon megmaradt (és aminek ez a cikk és videó is köszönhető), az volt, amikor Téa Leoni (Nic Cage felesége a filmben) már korán reggel évfordulós ajándékkal, egy turkálóból szerzett zakóval köszönti főszereplőnket.Ugye kitaláljátok, mi történt ezután?

via GIPHY

Fő karakterünk természetesen elfelejtette, hogy ma van az évforduló...

Sok-sok agyalás, álmatlan éjszaka után bevillant a recept, ami megmenthette volna szegény Nicolas Cage-et, és valószínűleg nektek is jól fog jönni: ez nem más, mint a tűzoltó lávasüti!

30 perc, 4 összetevő, és tutira nagyobb lesz a siker, mintha egy béna bonbonnal vagy virágcsokorral próbálnátok menteni a menthetőt! ;)

A reggeli 5 perces szendómat láttad már?

FacérKonyha: Reggeli különkiadás - Az 5 perces villantós, tojásos-sajtos-baconös szendó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...