Ez a lábasnyi pörkölt márpedig torta - hihetetlen alkotások egy bevállalós magyar hölgytől

Egy lábasnyi pörkölt vagy gulyásleves, esetleg finomfőzelék fasírttal a tetején - olyan élethűen, hogy nem hiszed el, hogy ezek valójában torták. Ráadásul finom torták.

Egy sasszemű kolleganőmnek hála rátaláltunk Sabján Adriennre, aki olyan magas szinten űzi az élethű formatorták készítését, hogy azt a legtöbb cukrászda bőven megirigyelhetné - külön jópont, hogy a kommentelők szerint az ő tortái a formatorták nagy többségével ellentétben végre finomak is, és nem csak külsőre eszméletlenek.

Szóval ha pörköltes bödönre, finomfőzelékre, sült kacsacombra vágysz, de édes verzióban, keresd Adriennt! De attól sem retten vissza, ha női táskát, ET-t vagy a Guns 'n' Roses-t kell megalkotnia.

Adrienn Instagramját itt találjátok, Facebook-oldalát pedig itt.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Koreai-olasz szerelemgyerek – gnocchi szójaszósszal

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...