"A cukrászat viszonylag későn talált meg, eredetileg közgazdásznak készültem, majd a hadseregben szolgáltam [...], aztán eljött a nap, amikor úgy éreztem, nekem a cukrászat az igazi szenvedélyem, és elindultam Angliába, hogy szó szerint legalulról kezdve beküzdjem magam az éttermek világába. 2004-ben mosogatóként kezdtem [...] 2016-ban Barcelonába költöztem, ahol Albert Adrià Hoja Santa nevű Michelin csillagos éttermébe vettek fel cukrászfőnöknek" - írja weboldalánEnzsöl Balázs profi cukrász.

Instagramját követve viszont azt vehetjük észre, hogy azóta sem állt meg, itthon (is) tartózkodik mostanság, többek közt cukrász-továbbképzéseket tart, sőt, a Kreinbacher éttermének desszertjeit is ő álmodja meg.
Külön adalék, hogy az országban elsőként ő kezdett dolgozni a tavalyi év egyik kuriózumának számító rózsaszín csokival. Például alkotott belőle egy ilyet:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!