Elképesztő fánkcsodák, a farsangi szezon sztárjai - Neked melyik a kedvenced?

Ha farsang, akkor fánk! Olyan színpompás és különleges fánkokat mutatunk, amilyeneket még biztosan nem láttál!

A farsangi időszakhoz nemcsak a farsangi jelmezek és a szórakozás, hanem a fánk is hozzátartozik. A hagyományos baracklekváros fánknál kevés jobb dolog létezik, de mi mégis megtaláltuk őket.

A divat elkötelezett híveinek ezek a fánkok biztosan imponálnának:

Hableányrajongóknak: így nézett volna ki Disney egyik nagy klasszikusa, Ariel, ha fánkfüggő lett volna...

Miért pont fánkból ne lenne unikornisos változat?!

A sokszínűség jegyében: ez a fánk igazi farsangi hangulatot teremt

Gyöngyházfényű csajos fánkok:

Csokimennyország csokifüggőknek:

Fényűző, aranyos csillogás és minifánkok:

Egy kis nyári hangulat a jeges télben:

Fánktorta, a fánk abszolút elkötelezettjeinek:

Citromkrémes csodák:

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Bakancslistás francia citrom- és narancsfesztivál - Ilyen formában még biztos nem láttad a citrusokat!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...