Bezár a nudista étterem, ahol új értelmet nyert, ha a forró húsleves a mellkasodon landolt

Megnyílt, sokkolt, majd be is zárt Párizs első nudista étterme.

A franciák soha nem a prűdségükről voltak híresek, de Párizs első nudista étterme mégis többeknél kiverte a biztosítékot. Az étterem másfél éve nyitott meg, de idén, február 16-án már le is húzza a rolót.

Fő a természetesség

Tény, hogy az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb kúszik, és kevés olyan dolog van, ami eléri, hogy felkapjuk rá a fejünket. Az éttermek, a különböző vendéglátó egységek szempontjából az pláne sarkalatos kérdés, hogy valami újat, valami mást tudjanak mutatni, amiért a vendégek hozzájuk térnek be, és nem a szomszéd bisztróba, vagy az azt követőbe.

Minden bizonnyal az O'naturel nevű étteremnek is az volt a célja, hogy újat mutasson, azonban ezt inkább a vendégeire bízta. A nudista éttermet egy testvérpár, Mike és a Stéphane Saada nyitotta, akik valójában nem nudisták, azonban elmondásuk szerint azt szerették volna, hogy náluk fesztelenül, az öltönyt ledobva vacsorázzanak az emberek.

Nos, nemcsak az öltönyt, hanem még az alsót is le kellett dobnia annak, aki az O'naturelben foglalt helyet. Sokan azonban nem tartották vonzónak, hogy a forró húsleves a mellkasukon landolhat, vagy a meleg szósz az ölükbe cseppenhet, így az étterem 15 hónap után, február 16-án bezárja kapuit.

Ez is érdekelhet az ÍzHUSZÁR magazinon

Elegáns kalapos nyúl New Yorkból, aki csodás francia fogásokat főz - nézd meg!

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...