Baconből és brokkoliból kelnek életre a mesetájak - ez a fotós makettekből készít kajaföldeket

Gyűrűk ura, Óz, Shrek, Hobbit? Mind eszünkbe jutott nagy hirtelen, mikor végignéztünk ezeken a képeken, főleg a maketteken. Hihetetlen, egyeseknek milyen vágyálmaik vannak!

Carl Warner a fotográfia megszállottja, ezen kívül pedig meghökkentő, főleg étel tematikájú installációkat készít, amelyeket speciális utómunkával tesz teljesen meseszerűvé - így lesz a makett kelkáposztából, sajtokból, brokkoliból és egész halakból tenger, hajó, erdő vagy vadregényes mesebeli táj.

Gyakorlatilag a hűtőt tartalmából, ahogy ő mondja, a "semmiből" varázsol valami egész mást - pusztán a fotózás, a fények, a beállítás, a kompozíció segítségével.

Nagyszerű szakértő csapat áll mögötte, foodstylistok, makettezők, akik nélkül nem jöhetne létre, amit itt láthattok.

További munkáit itt találjátok meg.

Az alkotó munka közben
És a húsos tematika végeredménye

További mesebeli alkotások:

Fő tematika a zöldség
Saláta- és brokkolierdők
Gyárépület baconből, brokkolifákkal
Répából készült fák szegélyezik a pékáruhegységhez vezető utat
Cukorkaerdő és cukorkaház mindenütt
És a hatalmas kenyérhegység közelről
Banánléghajók, endíviafák, brokkolibokrok, szálló avokádók, háttérben burgonyapüréhegyek
Halhullámok, cukkinihajók, osztrigakövek a partokon
Vízesés, répafák, pitakövek

Még több kép itt!

Ezeket láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

6 ötlet, hogy tedd szebbé a csúnya albérletes konyhád

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...