5 cukrászda nyárra az Instáról, ahol kikapcsolhatsz

5 cukrászda Pesten, amit szerintünk próbálj ki - sokuk kifejezetten fagyira szakosodott, szóval még a nyáron illik meglátogatni!

Egyértelmű, hogy imádunk cukrászdákba járni, új helyeket felfedezni - legyen szó mentes vagy hagyományos sütikről, az új helyeknek sosem tudunk ellenállni. És hogy mi alapján választunk?

Mutatunk öt olyan cukrászdát, aminek imádjuk az Instagram-profilját!

Mamo Gelato

Az egy dolog, hogy a fagyik nagyon fullosak - színes, krémes gombócok, az eper és mangó kombó ellenállhatatlan. De mindezt pontosan akkor és úgy mutatja meg nekünk a Mamo Gelato, amikor éppen céltalanul pörgetjük az Instát, és rossz az idő. A vásárlók által készített képeket különösen szeretjük!

Sugarfree Monkey

Figyelem, új mentes cukrászda! Bár a Ráday utca egyik legjobb helyét, a Rombuszt nemrég elbontották, szemben egy új cukrászda nyílt Sugarfree Monkey néven, tavaly év végén. Jelentjük, teszteltük, és isteni! A Hideg Nyalat fagyijai telibe találnak, az Eszterházy-szelettel, csokitortával nem tudunk betelni, mindezt cukormentesen. Az árak a szokásos mentes cukis színvonalon mozognak, sütiszeletek már 600 forinttól kaphatóak!

Fragola

Nem véletlenül tartják számon a város legjobb fagyizójaként - a Fragola gombócai messze földön híresek, az Instájukon pedig ellenállhatatlan képekkel csábítanak, hogy kóstoljuk meg a kínálatot, legyen akármilyen idő. A ropogós tölcsérbe adagolt krémes finomságok bárkit elcsábítanak munkaidő utáni fagyizásra - nem kell ellenállni, úgyis felesleges!

La Delizia

A profizmus és a szívvel-lélekkel tökéletes kombinációja - a Budapest két pontján is megtalálható kekszmanufaktúra egyrészt engem is arra inspirál, hogy fejlesszem a tudásomat a sütésben, másrészt nagy projektleadás után biztosan ide jönnék sütizni. Különleges, kisebb ajándékot is innen vinnék - az Instára posztolt kekszek és tortaszeletek ajándékozásra ösztönöznek!

Chez Dodo Macaron Manufaktúra

Oké, teljesen megadtam magam a Chez Dodo franciás kifinomultságának. Az én napomat feldobják a már-már művészi igényességű tarte-ok, macaronok (az epres-pisztáciás tarte!), a gyönyörű, színes fotók - ezek pont azok a desszertek, amiknek otthon nem állok neki elkészíteni, viszont elmentem a nekem tetsző posztokat, és azzal vágok neki a hétvégének, hogy ebéd után feltétlenül Chez Dodo-látogatás.

Ezt láttad már?

5 vega étterem nyárra, amit a húsevők is imádni fognak

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...