Taylor Swift őszintén beszélt táplálkozási zavaráról

A sztár évekig hazudott arról, hogyan táplálkozik, de most tiszta vizet öntött a pohárba, és őszintén beszélt nehézségeiről.

Most debütált a Sundance Filmfesztiválon aTaylor Swift életéről szóló dokumentumfilm, a Miss Americana, amiben az énekesnő nyíltan beszél testképzavaráról, sőt, a témában a Variety-nek is nyilatkozott – írja a 24.hu.

Az énekesnő először 18 évesen került címlapra, méghozzá azért, mert a bulvárújságírók terhesnek hitték – ruhájában ugyanis nem tűnt TELJESENlaposnak a hasa. Ez annyira fájt neki, hogyfogyókúrázni kezdett, és addig sanyargatta magát, míg XXS-es méretűre nem fogyott. Közben folyamatos megerősítést kapott arról, milyen jól néz ki, mondván, a kifutók ruháit rá sem kell igazítani, mert olyan mérete van, mint a modelleknek. Az énekesnő nagyon boldog volt ettől, és homokba dugta a fejét. Egy időre.

Ezek után viszont azért kapott támadásokat,mert túl vékony,és azzal vádolták, hogy sanyargatja magát, és nem eszik. Taylor ezt következetesen tagadta.

Jól látszik, mennyire vékony volt

„Miről beszéltek? Persze, hogy eszem, csak sokat edzek...és tényleg sokat edzettem. De nem ettem” – mondta a híresség. Elmondása szerint az őrölte fel őt leginkább, hogy képtelen volt mindenkinek megfelelni, ebből következőensoha nem lehetett "elég jó", ez pedig elindított egyfajta gyűlöletspirált. Önmagával és másokkal szemben is.

Ha elég vékony vagy, akkor nincs olyan segged, amit mindenki szeretne. De ha megvan a súlyod a fenékhez, akkor meg nem elég lapos a hasad. Rohadtul lehetetlen mindent egyszerre, és megutálod magad” – mesélte az énekesnő a filmben. Azóta Taylor S-es méretet hord, amivel teljesen megbékélt, és végre egészségesnek és energikusnak érzi magát.

A róla készült dokumentumfilmet egyébként január 31-től te is megnézheted a Netflixen.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...