Taylor Swift őszintén beszélt táplálkozási zavaráról

A sztár évekig hazudott arról, hogyan táplálkozik, de most tiszta vizet öntött a pohárba, és őszintén beszélt nehézségeiről.

Most debütált a Sundance Filmfesztiválon aTaylor Swift életéről szóló dokumentumfilm, a Miss Americana, amiben az énekesnő nyíltan beszél testképzavaráról, sőt, a témában a Variety-nek is nyilatkozott – írja a 24.hu.

Az énekesnő először 18 évesen került címlapra, méghozzá azért, mert a bulvárújságírók terhesnek hitték – ruhájában ugyanis nem tűnt TELJESENlaposnak a hasa. Ez annyira fájt neki, hogyfogyókúrázni kezdett, és addig sanyargatta magát, míg XXS-es méretűre nem fogyott. Közben folyamatos megerősítést kapott arról, milyen jól néz ki, mondván, a kifutók ruháit rá sem kell igazítani, mert olyan mérete van, mint a modelleknek. Az énekesnő nagyon boldog volt ettől, és homokba dugta a fejét. Egy időre.

Ezek után viszont azért kapott támadásokat,mert túl vékony,és azzal vádolták, hogy sanyargatja magát, és nem eszik. Taylor ezt következetesen tagadta.

Jól látszik, mennyire vékony volt

„Miről beszéltek? Persze, hogy eszem, csak sokat edzek...és tényleg sokat edzettem. De nem ettem” – mondta a híresség. Elmondása szerint az őrölte fel őt leginkább, hogy képtelen volt mindenkinek megfelelni, ebből következőensoha nem lehetett "elég jó", ez pedig elindított egyfajta gyűlöletspirált. Önmagával és másokkal szemben is.

Ha elég vékony vagy, akkor nincs olyan segged, amit mindenki szeretne. De ha megvan a súlyod a fenékhez, akkor meg nem elég lapos a hasad. Rohadtul lehetetlen mindent egyszerre, és megutálod magad” – mesélte az énekesnő a filmben. Azóta Taylor S-es méretet hord, amivel teljesen megbékélt, és végre egészségesnek és energikusnak érzi magát.

A róla készült dokumentumfilmet egyébként január 31-től te is megnézheted a Netflixen.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...