A szakértő szerint ebben az időpontban kéne zuhanyozni
A szakorvos elmondja, hogy reggel vagy este érdemesebb-e zuhanyozni, de arra is kitér, milyen szabályokat kell betartani.
NosaltyA szakorvos elmondja, hogy reggel vagy este érdemesebb-e zuhanyozni, de arra is kitér, milyen szabályokat kell betartani.
NosaltyNem minden tesz jót, ami jólesik? A bőrükért aggódó forrózuhany-kedvelők most jobb, ha figyelnek!
NosaltyEgy professzor elárulta, melyik az az 5 testrész, melyet sokkal ritkábban tisztítunk meg, mint kellene.
NosaltyKétféle ember létezik: aki este, lefekvés előtt fürdik, hogy aztán tisztán fekhessen be a puha, meleg ágyba, és aki reggel nem is tud igazán felébredni egy frissítő zuhany nélkül. A tudomány is kétféle álláspontot képvisel a kérdést illetően, az egyik időpont mellett azonban egy kicsivel több érv szól...
NosaltyMutatjuk, milyen hőmérsékletűnek kell lennie a víznek zuhanyzás közben, hogy szép és egészséges legyen a bőröd.
NosaltyA mai nap kevés lesz az időnk főzőcskére, mert próbálunk mindent IS menedzselni az ünnepekre, szóval gyors leves és főétel készül. A süti pedig karácsonyi, természetesen.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...