vörösáfonya

Ételes és italok, melyek segítenek felfázás idején

Az őszi-téli időszakban a megszokottnál is jobban kell figyelnünk az egészségünkre, hiszen a hidegebb, nyirkosabb időjárás, a napsütéses órák rövidülése és a vírusok gyakoribb megjelenése is képes megtépázni az immunrendszerünket. Ám nem csak arra kell vigyáznunk, hogy elkerüljön az influenza, a koronavírus vagy éppen egy egyszerű megfázás. Ilyenkor ugyanis felfázni is könnyebb, ami nem kevésbé kellemetlen, mint a fent említettek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...