vörös hús

4 jel, hogy ideje lenne kevesebb vörös húst enned –...

Valóban káros lenne a vörös hús fogyasztása, vagy ez is csak egy széles körben elterjedt mítosz, amelynek nincsen alapja? Mint minden állati eredetű élelmiszer, a vörös hús fogyasztása is egészséges lehet bizonyos mértékig, azonban ha túl sokat eszünk belőle, kellemetlen mellékhatásokat tapasztalhatunk, amellyel testünk azt jelzi: ideje lenne kicsit leállni.

Masszi- Rigó Csilla

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...