A trükk, amivel hidegebbet fúj majd a ventilátor
Ha nem szeretnénk, hogy a ventilátorunk csak a meleg levegőt keringgesse a szobában, akkor érdemes eltanulni egy TikTok-trükköt. Otthon Tippünk következik!
NosaltyHa nem szeretnénk, hogy a ventilátorunk csak a meleg levegőt keringgesse a szobában, akkor érdemes eltanulni egy TikTok-trükköt. Otthon Tippünk következik!
NosaltyHa nincs otthon klímád, akkor ez az izzasztó hőség még kellemetlenebb tud lenni. Szerencsére van pár tippünk, hogyan hűtsd le az otthonodat.
NosaltyA nagy melegben sokan ventilátor mellett alszanak, hogy kicsit hűtsék magukat. Pedig ez nem a legjobb ötlet egészségük szempontjából.
NosaltyNem kell kétségbeesned, ha nincs légkondid a lakásban, hiszen anélkül is lehűtheted a lakásodat a kánikulában.
Liptai LillaA karfiol sokkal sokszínűbb alapanyag, mint gondolnád! A karfiollevesen és rakott karfiolon túl megannyi különleges karfiolos fogás vár, csak görgess lejjebb!
NosaltyGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...