Ezt a mézeskalácsot választja idén a horoszkópod
A csillagok idén sem hagytak minket ötlet híján, ha esetleg elbizonytalanodtunk volna, melyik mézeskalácsot szeretnénk megsütni az ezer változat közül.
NosaltyA csillagok idén sem hagytak minket ötlet híján, ha esetleg elbizonytalanodtunk volna, melyik mézeskalácsot szeretnénk megsütni az ezer változat közül.
NosaltyA mézeskalácsok azok közé a karácsonyi sütik közé tartoznak, amelyeket legelső körben elkészíthetünk, hiszen sok hétig megőrzik ízüket, sőt, puhulnak is a dobozban várakozva. Lássunk nekik akár már most!
NosaltyMi mással kezdenénk az évet, mint ezekhez hasonló egészségtudatos, könnyedén laktató receptekkel?
NosaltyA mezei barnalencse, de még a pici vöröslencse is igényli a főzést, előbbi pedig a nem kevés áztatást is, hogy ehetően puha végeredményt kapjunk, mely lehetőség szerint a gazdagságot is meghozza. De van gyorsabb lencsés megoldás!
NosaltyCikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most a januári receptek listája következik, csupa húsmentes fogással. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!
NosaltyNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Télen különösen jólesik a forró tea bármely fajtája, azonban, ha eddig filtereset használtál, akkor ezentúl lehet, hogy másképp lesz. Egy új kutatás szerint ugyanis rengeteg káros anyag juthat szervezetünkbe egy-egy filteres teát kortyolva.
Borsodi község rejti azt a gyógyító termálvizet, amely fürdő- vagy ivókúrára is alkalmas, és ekcéma, székrekedés vagy akár gyomorhurut ellen is bevethető.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!