vasüzlet

„Azért kellett tavaly meghalni a melóban, hogy idén itt tartsunk"...

A dolgok néha nem terv szerint alakulnak, és a kétórás vonatút háromórásra nyúlik, az újságíró meg nem győz elnézést kérni az alanyától, amiért késik, és ezzel borít mindent, amit aznapra elterveztek. Mindezek után egész váratlan meglepetés volt, amikor a balatonfüredi Vasüzlet alapítója, Huszár Mátyás, a lehető legmagátólértetődőbb módon ajánlotta föl, hogy értem jön az állomásra, és elvisz az étterembe. Kalandos érkezést követően az idei Gourmet Fesztivál egyik arcával indulásról, a barátok nyújtotta biztos háttérről, mentorokról és a hely szelleméről beszélgettünk.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...