vágott virág

4 tipp, hogy tovább éljen a vágott virág

Szeretitek, ha vágott virág díszíti a lakás különböző pontjait? Itt a tavasz, és rengeteg csodaszép színes-szagos virág kelleti magát vágott formában, ami vázába rakva dob fel minket. Egy a baj velük, márpedig az, hogy hamar összeesnek, és élénk színük megfakul. Íme, néhány tipp, amivel a te virágcsokrod marad a legtovább üde!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...