vadas

Főzz vadast állatok lelövése nélkül, az erdő ízes gombáiból

Vannak olyan (klasszikusan húsban dúskáló) fogások, amelyek meglepően jól konvertálhatók vegetáriánus síkra. A vadas is ilyen: mindössze az omlós hússzeleteket kell lecserélnünk egy nagy adag, tökéletes állagúra pirított gombára, és mondhatni, készen is vagyunk az átalakítással. Persze a lehető legjobb gombaállag és a legízesebb szósz elérése érdekében szükségünk lesz jó pár trükkre: a cikkben mindegyik megtalálható.

Lakos Benedek

7 nap 7 étel – Bitang jó, egyszerű és gyors...

Kezdődik a szeptemberi őrület: az iskolákban becsöngetnek, a munkahelyekre mindenki visszatér a nyaralásból, a nagyvárosokban újra dugók alakulnak ki, a tömegközlekedésen pedig aligha lesznek ülőhelyek a következő napokban. Ha már te is előre tudod, hogy nehéz lesz a hét, kapcsolj ki istenien finom, könnyű és gyors ételeinkkel!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...