Vác

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

Kormos Lili

Az alvó város felébred: Vác egyedi kávéval, egész nyáron tartó...

A Duna egyik rejtett gyöngyszeme Vác, amiről sokan hajlamosak megfeledkezni. Ez a feledékenyeknek nagy veszteség, ugyanis a város rengeteg érdekes programmal, sőt, egy kizárólag a váci cukrászdákban kapható kávéval készül a nyárra. Megnéztük, mi mindent kínál az oda látogatóknak Vác, és biztos, hogy még párszor visszamegyünk majd.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...