7 selymes zöldség- és gyümölcskrémleves őszies ízekben
Egy ünnepies körte-, egy különleges cékla-, esetleg egy hétköznapi sárgarépa- vagy zellerkrémleves jöhet? Egyszerű, húsmentes változatok a könnyed krémlevesek rajongóinak. (x)
HirdetésEgy ünnepies körte-, egy különleges cékla-, esetleg egy hétköznapi sárgarépa- vagy zellerkrémleves jöhet? Egyszerű, húsmentes változatok a könnyed krémlevesek rajongóinak. (x)
HirdetésEgy pár csodaszép sárga zöldség igazán harmonizál, és nagyon feldobja az őszi egyhangúságot. Ezek a fogások neked is jólesnek majd a kanapéra kucorodva, filmnézés közben. (x)
HirdetésEgyre jobban oda kell figyelnünk a bolygónk egészségére. A fenntartható életmódról sokat beszélünk a médiában, a közösségi felületeken és szinte már mindenhol, azonban a konkrétumokról ritkán van szó. Lássuk, mit tehetünk nap, mint nap, kezdve a konyhával! (x)
HirdetésSokunknak nagy segítségére lesz a Rama új vajalternatívája, mely egyszerre használható kenyérre kenve, sütéshez és főzéshez is. Leteszteltük, és ezeket tapasztaltuk! (x)
HirdetésFődíjunk egy növényiital-készítő gép volt, most pedig megtudhatod, ki viheti haza az Upfield és a Nosalty közös játékának nyereményeit! (x)
HirdetésHólabda, nápolyi, kókuszkocka...ki ne emlékezne ezekre a sütikre a gyerekkorából? Te is könnyedén az asztalra varázsolhatod ezt a 7 mennyei hagyományos édességet. (x)
HirdetésStohl Luca egy varázslatos és rendhagyó meggyes pitét készített a konyhájában, amit igazán stílusosan varázsolt ünnepivé. (X)
HirdetésA héten minden nap egy különleges, könnyed levest adunk nektek, amely ilyenkor hidegben-sötétben külön boldogságforrás tud lenni, utána pedig nem más következik, mint egy édesen finom édesség! (x)
HirdetésOmlós és édes apró finomságokkal bárkit le lehet venni a lábáról. Készítsétek el az 5 kedvenc süteményünket, és garantáltan pillanatok alatt elkapkodják őket. (x)
HirdetésVacsorára általában jobb szeretjük az egyszerűen elkészíthető, nem túl nehéz ételeket. Hoztunk hét zöldséges vacsorareceptet, amivel nem lőhetsz mellé! (x)
HirdetésEz most itt nem az édességek toplistája, a legjobb, legsajtosabb sütiket mutatjuk meg nektek az oldalunkról. Kényeztessétek magatokat profi módon a hétvégén! (x)
HirdetésErre a hétre könnyed krémlevesekkel készültünk nektek, amelyekkel gyorsan elkészültök a rohanós év vége felé. Kivételesen a második fogást sem bonyolítjuk túl hétköznapokra - kiadós szendvicseket hoztunk! (x)
HirdetésA házi kifli sokkal finomabb, mint a bolti, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi öt receptünk. Ezeket tényleg érdemes lesz megsütnöd! (x)
HirdetésLegyen napsütötte nyár vagy borongós, hideg tél, egy puha tésztájú, lekváros süteménnyel minden időben mosolyt lehet csalni az emberek arcára. Mi most öt elképesztően finom változatot hoztunk! (x)
HirdetésKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...