Mit főzzek ma? Joghurtleves, rántott patisszon és barackos sütemény a...
A mai menüben olyan csodálatos ételek szerepelnek, melyek bearanyozzák a napot, és mosolyt csalnak az arcra.
NosaltyA mai menüben olyan csodálatos ételek szerepelnek, melyek bearanyozzák a napot, és mosolyt csalnak az arcra.
NosaltyFrissítő ízek egész napra! Levest ma uborkából készítsünk, pirítsunk burgonyát a tökéletes gombás halhoz, és még egy édességre is jut időnk, áfonyás clafoutis formájában.
NosaltyEgy könnyedén laktató, nyárias, kirobbanóan friss ízbomba, amely minden, csak nem unalmas. Ja, és már a látványa miatt is érdemes elkészíteni. Csodaszép vagy, Okroshka!
Hering AndrásA mai menübe nem került hús, de most olyan meleg van, hogy reméljük, elnézitek ezt nekünk. Fincsi, különleges fogások várnak titeket cserébe!
NosaltyVégre nemcsak a téli hónapok exportált, élvezhetetlen, vízízű kígyóuborkái találhatók a standokon, hanem a meleg és napfény érlelte, hazai darabok is, a fürtös uborkáról már nem is beszélve. Uborkából nemcsak saláta és savanyúság készíthető – mutatjuk még, mi minden.
Szekeres DóraA mai menünk egyszerre rendhagyó és klasszikus: az új, izgalmas részekért a hideg uborkaleves felel, a jól megszokott ízeket a szaftos pecsenye hozza, a ráadás pedig egy gyümölcsös túrószuflé.
NosaltyEbben a melegben érdemesebb egy kicsit könnyedebb ételeket fogyasztani. Most egy ilyen menüt raktunk nektek össze!
NosaltyA nyár az uborkaszezon ideje, azonban a filmiparral szemben ez a szó itt pozitívum, az unalomhoz semmi köze. Hiszen rengeteg különböző fajtából válogathatunk, és mindegyik uborka másra képes a konyhában. Nézzük, mire!
Lakos BenedekKönnyen elkészíthető menüt ajánlunk mára: a frissítő uborkás levest egy finom csirkés tortilla és könnyed, habos pohárkrém követi majd.
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...