11 túrótorta, mely nem csak a szülinapokon állja meg a...
A túrótorta sokak kedvence, pláne nyáron, hiszen kissé savanykás ízével mindenkit levesz a lábáról. Egy kis (sok) gyümölccsel is dobjuk fel!
NosaltyA túrótorta sokak kedvence, pláne nyáron, hiszen kissé savanykás ízével mindenkit levesz a lábáról. Egy kis (sok) gyümölccsel is dobjuk fel!
NosaltyMit szóltok egy zöldség-csirke-tészta szentháromságban készült leveshez és egy kis paradicsomos húsgombóchoz olasz módra? A rózsaszín túrótortáról nem is beszélve!
NosaltyA sütés egy szép és nemes tevékenység, de nem mindig van rá idő vagy kedv: ilyenkor törnek be a képbe a sütés nélküli édességek, amelyek minimális pepecseléssel összehozhatók. Ráadásul nagyon finomak is.
NosaltyAz amerikaiak megtarthatják maguknak a New York-i sajttortát, mi itt a zord Kelet-Európában inkább süssük meg a lengyelek fantasztikus süteményét, a sernik nevű túrótortát.
NosaltyCsupa nyári finomság vár ma ránk az asztalon: sokzöldséges, maradékmentő fradileves, zsenge zöldbabbal megszórt pizza és ribizlivel pakolt, sült túrótorta lesz az ebéd.
NosaltyHét ágra süt a nap, tombol a nyár eleje, tükrözze ezt a hangulatot az ebédünk is. Készítsünk nyers, chilis eperlevest, cukkinis pizzát és villámgyors túrótortát.
NosaltyAz eper és a túró remek páros együtt, ha pedig még egy kevés rebarbara is kerül az alapanyagok közé, egészen biztosan különleges lesz a végeredmény.
NosaltyA mai menü igazán könnyed fogásból áll, ugyanakkor bőségesen eltelít, így kiélvezheted a tavasz minden egyes percét a szabadban.
NosaltyEgy szép tortával méltó módon megadhatjuk az ünnepnek a neki kijáró méltóságot és eleganciát. Válogassunk az alábbi édességek közül, mindegyik nagyon tavaszi és nagyon ízletes.
NosaltyNagy túrórajongó hírében állunk, szóval nem volt kérdés, hogy a napokban sütünk egy túrótortát is!
NosaltyA túró az abszolút kedvenc tejtermékünk, ezért sütikben is előszeretettel használjuk. Most viszont szintet lépünk: nem akármilyen külsejű (és ízű), különleges tortákban vetjük be!
NosaltyMindannyian ettünk már fűrészpor állagú és ízű túrótortát cukrászdában, viszont otthon általában jobban sikerül. Ezzel a recepttel egészen tutira mehetsz.
NosaltyA pénteki menüvel már készülhetünk a hétvége jól megérdemelt nyugalmára. Előrehozott lazítás egy extrás paradicsomlevessel, isteni ananászos-csirkés rizzsel és málnás ricottatortával.
NosaltyKi szereti a túrótortát? Vagy inkább úgy kérdezzük, hogy ki nem szereti? Őrületfinom változatokat mutatunk, melyek külalakra sem utolsók. Melyik illik a csillagjegyedhez?
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...