12 ropogtatni való pogácsa, ha nassolnál valami sósat
Pogácsát nem csak ünnepi alkalmakkor vagy vendégváráskor lehet készíteni. Készüljön most „csak úgy”!
NosaltyPogácsát nem csak ünnepi alkalmakkor vagy vendégváráskor lehet készíteni. Készüljön most „csak úgy”!
NosaltyVendégek jönnek mennek, családtagok beköltöznek, szilveszteri buli közeleg, szóval pogácsázni KELL, nincs mese. Válassz receptet a csillagok állása szerint!
NosaltyKevés olyan hamisítatlan magyar élelmiszer van, amit oly sokan szeretnének, mint a túrót. És nem, nem akármilyen túróról van itt szó, hanem az uniós oltalom alatt álló, hagyományos különleges termékről, a rögös túróról. Ismerjük meg most közelebbről ezt a csodás alapanyagot, ami olyannyira magyar, hogy az idei Coop Rally egyik állomásán fókuszba is került!
HirdetésSztrapacska minden mennyiségben, pogácsák, tészták, palacsinták, lepények túróval vagy juhtúróval, csak ma, csak nektek!
NosaltyA pogikkal az a baj, hogy amilyen gyorsan elkészülnek, olyan gyorsan tűnnek el a pocakunkban. Tepertő, túró vagy extra sajt? Mind imádnivalók!
NosaltyTartalmas levessel kezdjük a mai ebédet, a gyorsan elkészíthető krumplis tészta után pedig jöhet egy pillekönnyű tésztájú, finom pogácsa.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...