8 tejföltől puha tésztájú édesség csak neked
A tejföl az egyik legszeretettebb barátunk a konyhában. Bárhogy is ellenkezünk, varázsereje mindent áthat, és hát, valljuk be: minden ételnek jól áll! Az édességeknek meg pláne...
NosaltyA tejföl az egyik legszeretettebb barátunk a konyhában. Bárhogy is ellenkezünk, varázsereje mindent áthat, és hát, valljuk be: minden ételnek jól áll! Az édességeknek meg pláne...
NosaltyMindegy, hogy prézlibe, dióba vagy mákba forgatjuk, a nudli bárhogyan képes lenyűgözni. Persze csak akkor, ha a kötelező kísérői: a porcukor és a lekvár is vele tartanak. Készítsünk egy nagy fazékkal, hogy mindenkinek jó sok jusson.
NosaltyA mai menüajánlat cseppet sem lesz mindennapi, mert a laskagombaleves thai recept alapján készül, a tejfölbundás padlizsánropogós valami álom, a túrónudli pedig szintén minden, csak nem hétköznapi. Főzzetek velünk!
NosaltyA mai nap kevés lesz az időnk főzőcskére, mert próbálunk mindent IS menedzselni az ünnepekre, szóval gyors leves és főétel készül. A süti pedig karácsonyi, természetesen.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...