tortashka

„Előfordult már, hogy én vittem a tortát is az eseményre,...

Egy évtizede blogként indult a Bébicsirke, ami Rajcsányi Nóra gasztronaplójaként funkcionált tele receptekkel, a főételektől a házi süteményekig. Először a barátoknak kezdett el tortákat sütni, a saját konyhájában. Ilyenkor mindig elküldte a családot otthonról, de ahogy szájhagyomány útján egyre nagyobb népszerűségre tettek szert a kreációi, a megrendelés is több lett, így öt éve külön műhelyben készülnek a torták. Lassan elmaradtak a főételek és a receptek, és a torták váltak a dominánssá, amit a névváltás is jelzett. Két éve született meg a Tortashka név, a koncepció azonban maradt a régi: minimalista megjelenésű torták jó minőségű alapanyagokból, harmonikus ízekben.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...