töltött csirke

Ilyen – és így készül – a tökéletes, pufira töltött...

Az egyik igazi családi klasszikus, amiről sokaknak a nagymamánál elköltött ebédek jutnak eszébe. Körülményesnek tűnik, pedig valójában egy-két szabályt betartva egy könnyen elkészíthető, mutatós, rendkívül finom és akár ünnepekkor is kínálható finomságról van szó. – Így készül a legfinomabb töltött csirkecomb.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...