Két magyar méz is gasztro Oscar-díjat nyert
Ismét magyar gasztronómiai sikernek örülhetünk, a Great Taste Awards-on ezúttal két csillagot is bezsebelt a családi méhészet két méze.
NosaltyIsmét magyar gasztronómiai sikernek örülhetünk, a Great Taste Awards-on ezúttal két csillagot is bezsebelt a családi méhészet két méze.
NosaltyA Mátrai Bivalyrezervátum két terméke is elismerést kapott a londoni The Great Taste Awards nemzetközi élelmiszerversenyen.
Nosalty14 ezer élelmiszer közül választották ki a legjobbat. A nyertes egy igazán különleges vaj lett.
NosaltyElsőre nem gondolnánk, de több olyan növény is van a kertünkben, melyre mi gyomként tekintünk, mégis rejtett képességei vannak, és sokkal többre hivatott, mint hogy bosszúságot okozzon nekünk. Most mutatunk egy ilyet, melyet a népgyógyászat előszeretettel használ!
NosaltyA gofri azért szuper édesség, mert elképesztő gyorsan kikeverhetjük a tésztáját, megsüthetjük a kis gofrisütőnkben, majd mehetnek is rá a feltétek: na de mi van akkor, ha követeli otthon a család az édességet, de hó vége van, és nincs otthon se eprünk, se drága mogyorókrémünk?
NosaltyA Sparban vásárolva meglepődhetünk a termékek árait vizsgálva. Pozitív értelemben.
NosaltyRengeteg pénzt spórolhatsz meg, ha bevásárolsz ebből a jó minőségű téliszalámiból.
Nem aprózzuk el a mai menüt! Gyermekkori mumus, köménymagleves a rajtnál, ezúttal mesteri finoman, roppanós kenyérkockákkal elkészítve, amit egy gazdag, húsos rakott brokkoli követ. A főétel után a pihe-puha tepsis palacsintának is maradjon hely!
Nemrég írtunk meg mi is, hogy a Dunántúl legendás csárdája bezár, és nem is kívánják semmilyen formában átadni az üzemeltetését másnak. Most viszont, úgy néz ki, mégis van remény arra, hogy újranyisson.
Sokan félnek a legfinomabb sütemények alapjául szolgáló kelt tészta készítésétől, pedig csak bátran bele kell vágni, aztán jön minden magától! Én tizenévesen már elkezdtem, és ...
Nem is emlékszem honnan a recept, állandóan gyűjtögetek. :) De azt tudom, hogy nagyon finom ez a süti, érdemes elkészíteni. :)
Valahol az internetem találtam rá a receptre. Mivel nagyon ízlésesen volt fotózva, fölkeltette az érdeklődésemet, és szeretek újdonságokat kipróbálni, ezért megsüttötem ... Pazar ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!