7 minden jóval megpakolt tésztasaláta, ami feltölt energiával
Képzelj el egy frissítő, sok zöldséges, finom szósszal nyakon öntött tésztasalátát. Jól hangzik, ugye? Akkor imádni fogod az alábbi minden jóval megpakolt tésztasalátákat.
NosaltyKépzelj el egy frissítő, sok zöldséges, finom szósszal nyakon öntött tésztasalátát. Jól hangzik, ugye? Akkor imádni fogod az alábbi minden jóval megpakolt tésztasalátákat.
NosaltyA mai menü egy kicsit ünnepi és elegáns, hogy megtiszteljük a hétvégét.
NosaltyBiztosan nálad is tele van még a hűtő maradékokkal, levesekkel, húsokkal és köretekkel. Ha azonban valami gyomorkímélőbbre vágynál, akkor nézd meg a mai menünket!
NosaltyVoksolj ma egy könnyed, gyors hideg ebédre vagy vacsorára, ha nincs időd vagy kedved főzőcskézni. Néha a gyomrunknak is jóleshet, ha nem terheljük masszív meleg ételekkel!
NosaltyBár a tésztasaláta a világ legegyszerűbb fogásai közé tartozik, ettől független még ezt a nem túl bonyolult ételt is simán el lehet rontani. De ne aggódj, mert mi azért vagyunk most itt, hogy Napi Tippünkben eláruljuk, mitől lehet minden egyes alkalommal tökéletes!
NosaltyA mai menü abszolút kánikulabiztos fogásokból áll, hogy könnyebben átvészeld ezt a tikkasztó forróságot.
NosaltySzeretjük a tésztasalátát, és készítjük is gyakran – azonban az esetek szinte 100 százalékában mindig majonézesen. Vajon van élet ezen a verzión túl is?
Lakos BenedekMit együnk, ha rohanós napunk van? A tésztasaláta látszik a legjobb választásnak: gyorsan összedobható, otthon megtalálható alapanyagokból, azt teszünk bele, amit csak szeretnénk, és egy nagy adag kitart akár több napig is. Jöjjön néhány csuda receptötlet!
NosaltyHa egy szuper, gyors és finom ebédre vagy vacsorára vágysz, akkor egyszerűen imádni fogod ezeket a tésztasalátás recepteket, hiszen csupán 30 percre lesz szükséged ahhoz, hogy elkészítsd őket!
NosaltyLak jól ma salátával, nem kell mindig masszív húsokat és főételeket enni. Egy krémleves elég mellé!
NosaltyA több napos ünneplés nemcsak jó emlékeket, de megannyi maradékot is hagy maga után: ezeket pedig felhasználhatjuk okos módon, hogy a két ünnep köztt ne (vagy csak minimálisan) kelljen vásárolni.
NosaltyÉrdemes nagy adagot készíteni ezekből a salátákból, ugyanis egészen valószínű, hogy rá fogunk járni egy-egy falatonként, amíg végleg el nem fogy az összes.
NosaltyNe mondja senki, hogy salátával nem lehet jóllakni. Az alábbi receptek mind remek cáfolatok erre az állításra: ha a megfelelő alapanyagokat keverjük össze, egy teljes étkezéssel felérő salátát kapunk.
NosaltyGyorsak, nagyon selymesek a szósztól, és hihetetlen hamar elfogynak. Jöjjenek a tészták és tésztasaláták majonézes sztárjai!
NosaltyNosztalgikus-otthonosra vettük a mai menü formáját, készül emiatt klasszikus almaleves, lecsós szelet vegyes körettel és császármorzsa.
NosaltyHa valaha is elgondolkodtál azon, hogy milyen lehet a Vatikán hivatalos fagylaltja, akkor jó hírünk van: megkóstoltuk a Halleluja névre keresztelt különlegességet, és egyértelműen állíthatjuk, hogy megér minden falatot!
NosaltySokan gondolják, hogy ha késő este esznek, az egyenes út a pluszkilókhoz. Nem is csoda, hiszen ezt halljuk mindenhonnan. De vajon tényleg így van? A szakértők szerint a valóság sokkal bonyolultabb.
NosaltyÚjabb hét, ezért újabb kvízzel jelentkezünk! Most, hogy már nemcsak a naptár szerint írunk tavaszt, hanem az időjárás is egyre inkább tavaszias arcát mutatja, itt az ideje, hogy felsorakozzanak az évszak zöldségei!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.
Lányom ballagására készült ez a finom, gazdag leves. Vendégeimet nézve, és a tálalóedényt üresen látva... nem is kellett megkérdeznem, mennyire találták finomnak. Ezután jöhetett a ...
Gyerekkoromban utáltam a rakott krumplit! Ki nem állhattam, hiszen olyan száraz, és valahogy egyáltalán nem csúszik. Mármint az átlagos rakott krumpli. Persze, kötelező volt mindig ...
Bevallom őszintén ennél az ételnél először a színe fogott meg, ami azért valljuk be büntet. Imádom a pici bő zsírban sült fasírt kreálmányokat, de a darált hústól az embernek ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!