11 tepsis étel, mely szinte magát készíti el
Ha kevés az időnk a főzésre, akkor remekül jönnek azok a fogások, melyekkel nem kell sokat pepecselni. Ezek a tepsis ételek pont ilyenek!
NosaltyHa kevés az időnk a főzésre, akkor remekül jönnek azok a fogások, melyekkel nem kell sokat pepecselni. Ezek a tepsis ételek pont ilyenek!
NosaltyA tepsis ételek nagy könnyebbséget jelentenek, szinte minden szempontból: kevesebbet kell utánuk mosogatni, mindennek fantasztikus íze lesz a közös süléstől, és kedvünk szerint alakíthatjuk őket. Minden felkerülhet a tepsire, nézzünk erre 7 kiváló példát!
NosaltySüssünk egybe húsokat, zöldségeket tepsiben! Ezekkel az ételekkel kevés a macera, ellenben nagyon laktatóak, ízletesek és általában jó szaftosak. Tovább is van, mondjam még?
NosaltyAz egész család számára kedvező tepsis hús recepteket mutatunk, amivel gyorsan megvagytok, mégis sokáig falatozik a família.
NosaltyLegyen minél apróbb, minél édesebb, és legalább két tepsi készüljön belőle, mert hihetetlenül gyorsan elfogy. Ez az ismertetője egy igazán jó édes kis finomságnak az ünnepekre!
NosaltySegítünk, mit főzz ma! Lesz itt egy kicsit sem menzás sárgaborsó-főzelék, melyhez nem hús, hanem tojásfasírt jár, az édesség pedig mákkal és meggyel csábít.
NosaltyAmikor melegíteni kezdjük a mézet, számos biokémiai változás történik az alapanyagban, ez tény. De ez azt is jelenti vajon, hogy a hőkezelés miatt kevésbé egészségessé vagy akár egyenesen károssá válik?
Szabó AnnaAmikor üres a gyomrunk és kínzó éhséget érzünk, könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy megesszük vagy – isszuk az első dolgot, ami a kezünk ügyébe kerül. De ez nem feltétlenül a legjobb gyakorlat.
Gomba, kurkuma, gyömbér – csak néhány a sáros víz összetevői közül. De vajon miért választják olyan sokan ezt a keveréket a kávé helyett?
Még aranygaluska és guba ihlette diótorta-verziókat is mutatunk, tartsatok velünk!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...