Vajon járnak télen étterembe a magyarok?
Téli szezon, kinn hideg van, és sűrűsödnek a programok: céges és családi vacsorák, összejövetelek, ünnepi alkalmak, iszogatások. Vajon mennyit járnak a magyarok étterembe télen?
NosaltyTéli szezon, kinn hideg van, és sűrűsödnek a programok: céges és családi vacsorák, összejövetelek, ünnepi alkalmak, iszogatások. Vajon mennyit járnak a magyarok étterembe télen?
NosaltyAz ízekben gazdag majonézes saláták sosem hiányozhatnak az ünnepi ételek mellől, ezért nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk, melyeket szeretéttek a legjobban!
NosaltyMost már egészen biztosan távozott az utolsó rokonlátogató küldöttség is, fellélegezhetünk, megpihenhetünk a nagy ünneplés után. A hétvégére készítsünk könnyed leveseket, mentsük meg a maradékokat a főételekkel, és csempésszünk be pár édes, de nem túl terhelő fogást is a menü végére.
NosaltyIdén sem hagytunk titeket praktikus Napi Tippek nélkül: szinte minden nap találkozhattatok ilyen-olyan fifikákkal, amelyek könyebbé teszik a mindennapi konyhai munkát. De lássuk, melyek voltak a ti abszolút kedvenceitek!
NosaltyAz aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Bár a zabpehely is fantasztikus élelmiszer, de ez a kissé elhanyagolt és olcsó alapanyag még nála is jobb. Na de mi ez, és mire jó?
Az ünnepek utáni dínom-dánom után könnyítsünk magunkon ezzel a húsmentes és egyben maradékmentő menüsorral!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...